Marineret svinekam 
 
Ingredienser:
1 stk. svinekam uden ben på ca. 1,5 kg 
Marinade:
1/2 dl soja
1/2 tsk friskrevet ingefær
salt og peber
 5-10 knuste nelliker
Tilberedning:                                                 
4 -6 personer
Rids sværen helt ned til lige inden kødet rammes.. 
Bland marinaden i et ildfast fad/bradepande . Vend kødet i blandingen og gnid blandingen godt ned i den ridsede svær.
Lad købet blive liggende med sværen opad i en times tid.
Hæld 2 dl vand i bunden af fadet og stil det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 180 gr. og steg kødet i ca. 1 t og 15 minutter.
Spæd evt. med lidt mere vand.
Sværen skal gerne være sprød og centrumtemperaturen omkring 65 grader.
Stegeskyen kan jævnes til lidt god smagfuld sauce.
Tilbehør:
Serveres med stegte kartofler og årstidens grønsager.