Bagte kartofler med grønt 
   
Ingredienser:
4 bagekartofler
2 spsk. fedtstof
4 spsk. kaffefløde
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket basillikum 
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. hakket dild.
1 spsk. hakket revet ost 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Vask kartoflerne grundigt . De skal være så rene at man også får lyst til at spise skrællen.
Skær et kryds i kartoflerne, så sprænger skrællen ikke når de bages, og sæt dem på en bradepande/rist . Bag dem midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min. eller til de er møre.
Skær et låg af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.
Mos kartoffelmassen med fedtstof og fløde og blad de hakkede krydderurter i.
Fordel i kartoflerne og drys osten over.
Gratiner i ovnen ved 225 gr. til overfladen er gylden.