Tilberedning:
|
4 personer |
Brun
stegen godt på alle sider i en stegegryde i fedtstof, spæd med væde
og lad kødet småstege under låg i 1 1/2-2 timer alt efter tykkelse.
|
Vend
stegen et par gange undervejs og tilsæt evt. mere væde. Tag
den derpå op og hold den varm.
|
Sauce:
|
Kog
stegeskyen op med fløde og juster med saucejævner, kulør, salt og
peber |
Grønsager:
|
Lad
sukkeret smelte på en pande og rør fedtstoffet i. Når blandingen er
Iysebrun, kommes de afdryppede grønsager på panden.
|
Dæmp varmen og
ryst panden, så grønsagerne bliver jævnt brunede/glaserede.
|
Drys dem
evt. med lidt timian og server dem til den skiveskårne steg sammen med
den varme sauce.
|
Tilbehør: |
Nykogte
kartofler. Franske kartofler
|
|