Rullesteg med brunede grønsager. 
   
Ingredienser:
1 rullesteg på ca 1 kg
Ca. 5 dl stegesky,
1-2 dl madlavningsfløde
saucejævner
kulør
salt, peber.  
50 g sukker
50 g fedtstof

700-800 g halvkogte rosenkål og fingertykke gulerodsstave.

evt. et lille drys timian.
Tilberedning:                                                 
4 personer
Brun stegen godt på alle sider i en stegegryde i fedtstof, spæd med væde og lad kødet småstege under låg i 1 1/2-2 timer alt efter tykkelse.  

Vend stegen et par gange undervejs og tilsæt evt. mere væde. Tag den derpå op og hold den varm. 

Sauce:  
Kog stegeskyen op med fløde og juster med saucejævner, kulør, salt og peber
Grønsager:  
Lad sukkeret smelte på en pande og rør fedtstoffet i. Når blandingen er Iysebrun, kommes de afdryppede grønsager på panden. 
Dæmp varmen og ryst panden, så grønsagerne bliver jævnt brunede/glaserede. 
Drys dem evt. med lidt timian og server dem til den skiveskårne steg sammen med den varme sauce. 
Tilbehør:
Nykogte kartofler. Franske kartofler