Tilberedning:
|
4 personer |
Dup kødet tørt og
krydr med salt, peber og hvidløg. Brun skiverne på alle sider på en god
tykbundet pande.
|
Bland appelsinsaft og
teriyaki sauce. Dæmp varmen, og hæld
blandingen ved og læg låg på.
|
Steg
skiverne 3/4 time og vend dem flere gange.
|
Tag låget af og steg videre 15
min. til væden er kogt ind.
|
Grønsager:
|
Beregn ca. 200 gr grønsager pr. person, f.eks.
små løg, majroer, kål og gulerødder.
|
Kog grønsagerne
lige akkurat møre. Hæld vandet fra og hold dem varme under låg.
|
Rør
cremefraiche med chutney og smag til med salt, peber og citron. Kom grønsagerne
i en skål og hæld saucen over.
|
Tip:
Velegnet til grill
|
Ribsteaks kan grillsteges. Kog dem først 1/2 time og dup dem tørre.
|
Krydr
med salt, peber og hvidløg. |
Grill dem
herefter 3-4 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde.
|
Tiden afhænger
af skivernes tykkelse, de skal måske have et par minutter mere.
|
I
en kuglegrill kan skiverne steges ved direkte varme uden kogning.
|
Stegetiden
er ca. 40 min.
|
Tilbehør: |
Server med groft brød, ristet rugbrød
eller kartofler.
|
|