Sennepskotelet med kål og rucola
   
Ingredienser:
4 tykke svinekoteletter a ca. 200 gr
salt
Fedtstof
1 tsk sorte peberkorn .
1/2  tsk gule sennepskorn
Lidt rosmarin kviste.
1 1/2-2 tsk dijonsennep 
1 1/2 dl kaffefløde.
l snittet spidskål.
2 håndfulde rucola 
2 tsk olie
Tilberedning:                                                 
4 personer
Brun kotelleterne hurtigt i lidt fedtstof på en varm pande.
Læg dem i et ildfast fad og smør dem med sennep.

Knus peber og sennepskorn let i en morter og drys dem over sammen med lidt salt og rosmarinkviste.

Hæld fløden på og sæt koteletterne i ovnen ved 200 grader i 4-10 min. Skal have til de er let rose indeni.
 Tages af og holdes varme.
Kom 2 tsk. olie i en stor gryde og svits spidskålen hurtigt. Drys den med salt og peber og sving rucolaen
Server det straks sammen med koteletterne
Tilbehør:
Evt. Kartofler
 
Vinforslag:
Rødvin har det normalt ikke specielt fint med sennep. Vi skal derfor have fat i en hvidvin med syre til at stå imod, og valget falder pa en riesling fra Alsace eller eller en tysk. som oftest har en lidt mere markeret syre - og gerne en pikant sødme i eftersmagen, der ogsa klæder sennep fint.