Tilberedning:
|
4 personer |
Brun kotelleterne hurtigt i
lidt fedtstof på en varm pande.
|
Læg dem i et ildfast fad
og smør dem med sennep.
|
Knus
peber og sennepskorn let i en morter og drys dem over sammen med lidt salt
og rosmarinkviste.
|
Hæld fløden
på og sæt koteletterne i ovnen ved 200 grader i 4-10 min.
Skal have til de er let rose indeni. |
Tages
af og holdes varme. |
Kom 2 tsk.
olie i en stor gryde og svits spidskålen hurtigt. Drys den med salt og
peber og sving rucolaen |
Server det
straks sammen med koteletterne |
Tilbehør: |
Evt. Kartofler |
|
Vinforslag: |
Rødvin har
det normalt ikke specielt fint med sennep. Vi skal derfor have fat i en
hvidvin med syre til at stå imod, og valget falder pa en riesling fra
Alsace eller eller en tysk. som oftest har en lidt mere markeret syre -
og gerne en pikant sødme i eftersmagen, der ogsa klæder sennep fint. |