Svinekoteletter med vildt-sauce
   
Ingredienser:
4 store svinekoteletter med skaft, 
mel, 
timian, 
salt, peber, 

fedtstof til stegning.

Sauce: 
1 revet stængel blegselleri
5-6 letknuste enebær
4-5 dl lys bouillon
1-2 dl kaffefløde
saucejævner
kulør
lidt danablu
salt, peber
Tilbehør:
250 gr svampe/champignon
fedtstof
3-4 snittede stængler blegselleri
2 smagfulde æbler i terninger
2-3 spsk. æblegele
Stegte kartoffelbåde efter eget valg.
Tilberedning:                                                 
4 personer
Vend koteletterne i mel, der er blandet med timian, salt og peber, og steg dem i 4-5 min. på hver side
Sauce: 

Svits hurtigt den revne blegselleri sammen med enebærrene i fedtstoffet fra fra koteletterne. Spæd  med bouillon og fløde og lad saucen koge op. 

Juster med saucejævner og kulør og smag til med en smule danablu, salt og peber. 
Server koteletterne med "vildt-sauce", kartoffelbåde og smørristede@ svampe/champignon og giv blegselleri og æbler, der er vendt i gele hertil.
Tilbehør:
Kartoffelbåde og smørristede svampe/champignon samt blegselleri og æbler, der er vendt i gele.