Tilberedning:
|
4 personer |
Skær
nogle hak i steakenes kanter og gnid begge sider med marinade.
|
Læg
derpå steakene i en plasticpose med resten at marinaden oglæg posen i
køleskab i mindst to timer - gerne længere |
Vend
posen at og til, så marinaden fordeles så godt som muligt på kødet. |
Tag
steakene ud, drys dem med lidt peber og salt og steg dem alt efter
tykkelse i 8-12 min. på hver side i den marinade, der hænger
ved. |
Coleslaw: |
Snit
kålen ganske fint, riv gulerødderne, skær porre eller forårsløg i
tynde ringe og bland det hele med revet appelsinskal. |
Rør
cremefraiche med mayonnaise og smag blandingen til med appelsinsaft,
salt og peber, inden grønsagerne vendes i. |
Lad
gerne coleslaw'en trække koldt i en times tid og |
server
den til de nystegte steaks sammen med bagte |
kartofler
og kryddersmør |
Tilbehør: |
Bagte kartofler og
kryddersmør efter ønske |
|