Marinerede bovsteaks med coleslaw 
   
Ingredienser:
4 svinebovsteaks a mindst 300 g,
1 1/2 brev kødmarinade (Santa Maria)

peber, salt. 

Coleslaw:
1/2 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
1 slank porre eller 3- 4 forårsløg,
4-5 spsk. cremefraiche 9 %
1/2 økologisk appelsin,
 2 spsk. mayonnaise, 
salt, peber. 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Skær nogle hak i steakenes kanter og gnid begge sider med marinade. 
Læg derpå steakene i en plasticpose med resten at marinaden oglæg posen i køleskab i mindst to timer - gerne længere
Vend posen at og til, så marinaden fordeles så godt som muligt på kødet.
Tag steakene ud, drys dem med lidt peber og salt og steg dem alt efter tykkelse i 8-12 min. på hver side i den marinade, der hænger ved. 
Coleslaw: 
Snit kålen ganske fint, riv gulerødderne, skær porre eller forårsløg i tynde ringe og bland det hele med revet appelsinskal.
Rør cremefraiche med mayonnaise og smag blandingen til med appelsinsaft, salt og peber, inden grønsagerne vendes i. 

Lad gerne coleslaw'en trække koldt i en times tid og 

server den til de nystegte steaks sammen med bagte 
kartofler og kryddersmør
Tilbehør:
Bagte kartofler og kryddersmør efter ønske