Citronschnitzel med raspkartofler 
   
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler 
mel, 
1 æg, 
rasp,
salt, peber
revet skræl af 1 økologisk citron
rigeligt fedtstof til stegning 
ASmørsauce@
Stegefedtet, 
2 dl lys bouillon. 

Raspkartofler:

kogte kartofler i skiver 
fedtstof
rasp
et nip sukker,
en smule stødt rosmarin, 
salt, peber.
Fine ærter. 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Bank schnitzlerne godt ud. Vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg  og til sidst i rasp, der er blandet med salt, peber og citronskal. 
Lad dem hvile, mens kartoflerne tilberedes. 
Raspkartofler:
Steg kartoffelskiverne i brunet fedtstof på en pande, drys med lidt rasp, sukker, rosmarin, salt og peber og lad dem stege, til de er smukt Iysebrune. 
Brun herefter schnitzlerne i 3-4 min. på hver side i rigeligt fedtstof, tag dem op og hold dem varme. 
Sauce: 
Kog panden (inkl. stegefedtet) af med bouillon, tilsæt evt. ekstra fedtstof 
Tilbehør:
Masser af grønne ærter