Tilberedning:
|
4 personer |
Kom tomaterne 30 sekunder i kogende vand og flå
skindet af med en kniv under koldt vand. Hak tomaterne.
|
Rens peberfrugterne og pil løgene.
Skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både. |
Skær kødet ud i tynde
strimler på tværs af fibrene. Vend kødstykkerne i hvedemel blandet
med salt. |
Opvarm en wok over kraftig
varme og tilsæt olien. |
Lynsteg kyllingestykkerne ad
to gange til de er lysebrune.
Læg dem på fedtsugende papir. Hæld olien fra og tør wokken af |
Varm wokken op på ny og slyng
olien rundt. Lynsteg løg og peberfrugter 2 minutter. |
Tilsæt resten af
ingredienserne og lad retten småkoge i 2 minutter. |
Læg kødet i og kog det med i 2
minutter. |
Tilbehør: |
Ris og evt. hvidløgsboller |
|