Kylling i sur-sød sovs
   
Ingredienser:
500 g kyllingefilet / kyllingebryst
4 tomater
2 grønne peberfrugter
2 rødløg
1 dl hvedemel
1 tsk salt
2 x 2 spsk olie
3 spsk tomatketchup
4 spsk hønsebouillon
2 spsk soyasauce
1 spsk akacie honning
1 spsk rødvinseddike
Tilberedning:                                                 
4 personer
Kom tomaterne 30 sekunder i kogende vand og flå skindet af med en kniv under koldt vand. Hak tomaterne.
Rens peberfrugterne og pil løgene. Skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
Skær kødet ud i tynde strimler på tværs af fibrene. Vend kødstykkerne i hvedemel blandet med salt.
Opvarm en wok over kraftig varme og tilsæt olien. 
Lynsteg kyllingestykkerne ad to gange til de er lysebrune.
Læg dem på fedtsugende papir. Hæld olien fra og tør wokken af
Varm wokken op på ny og slyng olien rundt. Lynsteg løg og peberfrugter 2 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten småkoge i 2 minutter.
Læg kødet i og kog det med i 2 minutter.
Tilbehør:
Ris og evt. hvidløgsboller