Tilberedning:
|
4 personer |
Dup medaljonerne tørre og
Iæg dem i et lille fad.
|
Rør
ingredienserne til marinaden sammen, hæld den over medaljonerne og lad
dem marinere i en halv time ved stuetemperatur. |
Brun derpå
medaljonerne i den marinade, der hænger ved, i ca. 1 min. på hver
side. |
Tilsæt
den overskydende marinade fra fadet samt ca. 1 dl vand til panden, dæmp varmen til middel og steg
medaljonerne færdige (2 min. på hver side).
Tag dem af panden og hold dem varme. |
Lad efterfølgende
stegeskyen koge lidt ind. |
Chilli-agurkesalat: |
Skær
agurken i tynde strimler på langs ved hjælp af kartoffelskrælleren og
Iæg dem i en skål. |
Bland
ingredienserne til marinaden og rør til sukkeret er opløst. |
Hæld
marinaden over agurkeskiverne og vend det hele godt sammen. Lad
agurkeskiverne trække i mindst 1/2 time. |
Tilbehør: |
Vilde ris. |
|