Sennepsflæsk med sauterede rosenkål 
   
Ingredienser:
8-12 skiver stribet flæsk
1 spsk. dijon sennep
1 stor spsk. farin,
salt, peber

hvedemel, 

lidt olie til stegning. 
Sauterede rosenkål: 
600-700 gr. rosenkål (gerne frost),
salt, 
1 tsk. revet muskatnød,
2-3 spsk. fedtstof.
Tilberedning:                                                 
4 personer
Gnid flæskeskiverne med en blanding af sennep, farin, salt og peber og lad dem hvile i et kvarters tid. 
Drys dem med mel og steg dem gyldne og sprøde på begge sider ved middelstærk varme i olie på en pande. 
Sauterede rosenkål:
Kog kålene halvt møre i letsaltet vand med revet muskatnød. 
Hæld vandet fra, tilsæt fedtstof og lad kålene sautere indtil kålene er møre. 
 
Tilbehør:
Kartofler.
Kålskyen serveres til flæsket som sauce sammen med rosenkål og nykogte kartofler.
 
Kan du ikke undvære en "rigtig sauce" kan en mild sennepssauce varmt anbefales.