Stegt flæsk med løgsauce og æblesalat
   
Ingredienser:
Stegt flæsk:  
12 skiver stege- eller kogeflæsk (500 g)
1/2 tsk. salt
Løgsauce:
  300 g hakkede Iøg  
2 tsk. olie
2 dl bouillon 
2 dl mælk  
  2 spsk. majsstivelse  
2 spsk. finthakket persille  
Salt og peber  
1/2 tsk. sukker  
Æblesalat:

 3 æbler (300 g)  

1 fintsnittet salathoved  
  2 spsk. finthakket purløg  
Dressing:
  2 tsk. olie  
2 tsk. dijonsennep  
2 tsk. vineddike  
1/4 tsk. salt  
Peber 
Tilberedning:                                                 
 3-4 personer
Stegt flæsk:  
Læg flæskeskiverne på en rist med en bradepande under. Bag flæsket i ovnen ved 250° (varmluft 230°) i ca. 30 min. til det er gyldenbrunt og sprødt  Drys med salt.  
Løgsauce:  
Svits løgene i olien. Rør hele tiden i gryden, så løgene ikke bliver brune.
Tilsæt bouillon og lad løgene koge i 5 min. under låg.  
Opløs majsstivelsen i mælken og rør blandingen i saucen under omrøring.  
Tilsæt persille, lad saucen koge op og smag til med salt, peber og sukker.  
Æblesalat:  
Skær æblerne i tern og bland dem med fintsnittet salat og purløg.  
Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland den grundigt sammen med æbler og salat.  
Server det stegte flæsk med løgsauce, æblesalat, og kogte kartofler 
Tilbehør:
Kogle kartofler