Tilberedning:
|
3-4 personer |
Stegt flæsk:
|
Læg
flæskeskiverne på en
rist med en bradepande under. Bag flæsket i ovnen ved 250°
(varmluft 230°)
i ca. 30 min. til det er gyldenbrunt og sprødt
Drys med salt.
|
Løgsauce:
|
Svits
løgene i olien. Rør hele tiden i gryden, så løgene ikke bliver
brune. |
Tilsæt
bouillon og lad løgene koge i 5 min. under låg.
|
Opløs majsstivelsen i mælken
og rør blandingen i saucen under omrøring.
|
Tilsæt
persille, lad saucen koge op og smag til med salt, peber og sukker.
|
Æblesalat:
|
Skær æblerne i tern og
bland dem med fintsnittet salat og purløg.
|
Rør
ingredienserne til dressingen sammen og bland den grundigt sammen med æbler
og salat.
|
Server det stegte flæsk
med løgsauce, æblesalat, og kogte kartofler |
Tilbehør: |
Kogle
kartofler |
|