Rødfisk med grovfritter og remouladesauce
   
Ingredienser:
500-600 gr rødfisk i fileter
Fedtstof til stegning 

salt, peber.  

Remouladesauce: 
2 dl ymer,
1 dl remoulade, 
2-3 spsk. finthakkede cornichoner,
salt og peber
Grovfritter: 
Ca. 800 gr skrællede bagekartofler, 
2-3 spsk. rapsolie, 
1/2 tsk. paprika, salt
Tilberedning:                                                 
 3-4 personer
Remouladesauce: 
Rør  ymer, remoulade og cornichoner sammen og smag til med salt og peber. 
Sæt saucen koldt indtil servering. 
Grovfritter: 
Opvarm ovnen til 200°. Skær kartoflerne i grove stave og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir. 
Vend dem med olie og paprika. 
Sæt bradepanden i den varme ovn, til de er møre og sprøde (ca. 25 min.). 
Vend kartoflerne undervejs og krydr med salt, når de begynder at tage farve. 
Fisk: Dup fiskefileterne tørre og del dem i portionsstykker. 
Steg dem i fedtstof på en pande i ca. 2 min. på hver side. 
Tilbehør:
Salat.