Kreolsk fad 
   
Ingredienser:
400 gr kogt hamburgerryg,  
1 porre,  
2 peberfrugter i forskellige farver,  
8 ananasskiver
1 tsk. olie,  

1 tsk. karry,  

1 spsk. soja,  
salt og peber.  
Sauce:  
2 dl fraiche (max. 2 %),  
1 dl chilisauce,  

1 knsp. cayennepeber eller 2 tsk. tabasco

Tilberedning:                                                 
4 personer
Skær porren i ringe, peberfrugterne i strimler og ananasskiverne i mindre stykker.
Svits det hele på en pande i olie tilsat karry og soja og smag til med salt og peber.  
Læg grønsagsblandingen i et smurt ovnfast fad. Skær hamburgerryggen i skiver og læg disse ovenpå
Sauce:  
Bland fraiche med chilisauce og cayennepeber og smør blandingen over kødet.  
Gratiner retten i en 200° varm ovn i 2o-25 min.  
Tilbehør:
Kogt ris og grøn salat.