Letsprængt andebryst og rissalat med tyttebær |
Ingredienser:
|
|||||||||||||
Tilberedning: |
3-4 personer |
Andebryst: |
Dup kødet tørt og gnid det med salt på begge sider Lad det trække i køleskabet i et døgn. |
Skyl andebrysteme fri for salt, dup dem tørre og rids skindsiden. Steg dem ved svag varme på en tør pande på skindsiden i ca. 5 min. |
Vend dem og steg dem på kødsiden i ca. 10 min. |
Afslut med at stege dem i yderligere ca. 5 min. på skindsiden. |
Lad herefter kødet hvile i 5 min.. inden det skæres for på tværs i skrå skiver. Server andebrysterne lunt. |
Rissalat: |
Kog de vilde ris efter anvisningen på posen i god tid. inden de skal serveres. |
Tag gryden af varmen og lad risene blive kolde. |
To timer før servering: |
Vend risene med tyttebær og citronsaft og derefter med de øvrige ingredienser. |
Smag til med salt og peber. |
Tilbehør: |
Rissalat |