Stegte sild i eddike m dijonsennep
Ingredienser:
2 pk frosne sildefiletter 
dijonsennep
3 dl rugmel
2 tsk salt
1 tsk peber
Fedtstof til stegning
1-2 rødløg i ringe.
Marinade:
6 dl eddike
3 dl sukker
1.5 dl vand
peber
Tilberedning:                                                 
? personer
De optøede sildefileter renses og deles i 2 ved ryggen. Skylles og duppes tørre i køkkenrulle. 
Kødsiden smøres med et tyndt lag dijonsennep hvorefter de vendes i melet tilsat salt og peber.  
Steges ved mellemstærk varme i ca. 3 min. på hver side. 
Tages af og afkøles. 
Marinaden: 
Ingredienserne blandes evt. Når sukkeret er opløst og fileterne er afkøles lægges disse i lagen sammen med rødløg.    
Må meget gerne trække et par dage inden servering 
Tilbehør:
Godt brød, fedt, en snaps og friske løgringe.