Mørbrad som vildt (2)
   
Ingredienser:
2 mørbrad
1 æble
1 kop svesker
2 skiver bacon
salt og friskkværnet peber
fedtstof
1/2 dl Kaffefløde
Evt. Lidt  roquefort 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Mørbraderne afpudses og bankes godt ud. Drysses med lidt salt samt og peber. Æblebåde, svesker og bacon lægges på den ene mørbrad og den anden lægges over. De ombindes med bomuldsgarn.  
Mørbraderne brunes godt i fedtstof i en gryde. Et par dl vand hældes ved og "stegen" steger i ca. 30 min. 
Når mørbraderne er færdig tages de op . Skyen jævnes lidt med fløde og smages til med ribsgele. Farven justeres med kulør.
Lidt roquefort i saucen giver den rigtige vildtsmag.
Tilbehør:
Hvide og brunede kartofler. Samt Waldorf salat.