Hakkebøf med druesauce |
Ingredienser:
|
||||||||||||||||||||||
Tilberedning: |
4 personer |
Ælt det hakkede kød med peberkorn og selleri og form otte små bøffer, der hver omvikles med et stykke letkogt porreblad (holdt sammen med et stykke bomuldsgarn ). Øvelse gør mester . |
Steg bøffen i 4-5 min. på hver side i fedtstof og drys dem med en smule salt. |
Tag dem op og hold dem varme. |
Sauce: |
Kog panden af med bouillon og vin. |
Tilsæt fløde, jævn saucen let og lad den koge under omrøring i et par minutter inden den justeres med kulør, salt og peber. |
Halver druerne og varm dem i den færdige sauce. |
Kog karotterne al dente |
Lad dem dryppe godt af og glaser dem derpå i smeltet sukker og fedtstof. |
Drys "kartoffelbådene" med timian og tilbered dem i ovnen efter anvisningen. |
Tilbehør: |
Karotterne og kartoffelbåde. |