Salat a la BUM  
   
Ingredienser:
Iceberger salat 
Lollo Rosso
Store tomater
Gul og grøn peberfrugt
Forårsløg
Agurk
Gulerødder
Radiser
Løg
Persille
Dressing
Se i stor størrelse, klik på billedet  
Tilberedning:                                                 
 ? personer
Denne salatanretning blev vi præsenteret for ved et besøg på campingpladsen BUM i Nordtyskland.
Den medfølgende schnitzel og pomfritter er ikke værd at skrive hjem om, men salaten og den måde den var anrettet på var et kapitel for sig selv.  
Desværre fik vi ikke noget billede der, men billedet på siden er er vores opbygning.
Beregn 125-250 gr blandet salat pr. tallerken/person.  
Opbygges således: Fra venstre til højre og nedenfra.
Lollo Rosso - Iceberger.
Gul/grøn peberfrugter i små tern - Tomatskiver skåret fra bunden..
Forårsløg skæret i skrå skiver på 1/2 cm. - Agurk i tynde skiver .
gulerødder - Radiser - gulerødder.
Lidt fint skåret løg
Et lille drys persille.
Tilbehør:
Dressing F. eks den til Coleslaw, fedtfattig