Tilberedning:
|
? personer |
Denne salatanretning blev vi præsenteret for ved et
besøg på campingpladsen BUM i Nordtyskland. |
Den medfølgende schnitzel og pomfritter er ikke værd at
skrive hjem om, men salaten og den måde den var anrettet på var et
kapitel for sig selv. |
Desværre fik vi ikke noget billede der, men billedet på
siden er er vores opbygning. |
Beregn 125-250 gr blandet salat pr.
tallerken/person. |
Opbygges således: Fra venstre
til højre og nedenfra. |
Lollo Rosso - Iceberger. |
Gul/grøn peberfrugter i små
tern - Tomatskiver skåret fra bunden.. |
Forårsløg skæret i skrå
skiver på 1/2 cm. - Agurk i tynde skiver . |
gulerødder - Radiser -
gulerødder. |
Lidt fint skåret løg |
Et lille drys persille. |
|
Tilbehør: |
Dressing F. eks den til Coleslaw,
fedtfattig |
|