Djævlekotteletter med kartoffelblanding
   
Ingredienser:
4 koteletter uden ben (2 cm tykke)
1 spsk. dijonsennep
1lille frisk chili
1/4 tsk salt
2 tsk citronsaft
2 spsk. olie til stegning
Kartoffelsalat:
1/2 kg faste kartofler (skrællede og i skiver)
1 spsk. vineddike
250 gr grønne bønner
1 spsk. olie
1 rødløg i tynde både
1 fintsnittet fed hvidløg
1 dl bouillon
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Skær en lomme i siden på hver kotelet.
Rør sennep sammen med finthakket chili, citronsaft og salt. Fyld blandingen i Iommerne og luk med en kødnåle.
Kog kartoflerne næsten møre, hæld vandet fra og vend dem i vineddiken.
Kog også bønnerne. Svits hvidløg og Iøg i olie i en gryde.
Bland bønnerne i og tilsæt kartoflerne.
Brun koteletterne på begge sider i varm olie på en pande. Dæmp varmen og steg dem yderligere 3 min. på hver side.
Hæld bouillon ved og lad det hele koge igennem nogle minutter.
Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Kartoffelsalaten