Campingkartofler
   
Ingredienser:
½ kg kartofler
1 løg
2-3 fed hvidløg
1/4 piskefløde eller fløde 13.
Fedtstof
salt og peber
Tilberedning:                                                 
2 personer
Kartoflerne, der ikke skal være for små, koges med skræl i letsaltet vand.
Når de er kogte afkøles de og pilles.
Skæres i skiver, der evt. halveres..
I mellemtiden er løget skrællet og skåret i tynde halve skiver.
Hvidløgene er også pillede og skåret meget fint ud.
Lidt fedtstof smeltes i en gryde og får stegetemperatur ( 18o gr) . Der hvor det bruser af .
Løg og hvidløg svitses i fedtstoffet
Fløde og kartofler kommes i og det hele småsnurrer i 10 - 15 min.
Gode til mange ting.  Bl.a. lammekølle og i stedet for flødestuvede kartofler.