Laksbøf på grill 
   
Ingredienser:
250 gr  laksebøf i pæne stykker
1-2 peberfrugter 
Stærk sennep
Creme Fraiche
Salt og Peber

Salat:

1/2 pk. rucolasalat

10 cherrytomater

Feta 
Oliven 
1/2 rødløg
1 spsk. olivenolie 
1 spsk hvidvinseddike
Salt og peber 
Tilberedning:                                                 
3-4 personer som forret . Ellers 2 personer
Check laksebøfferne for ben og fjern skæl. Skylles og duppes med køkkenrulle.
Rengør peberfrugterne og delene til salaten.

Skær dele til salaten i passende størrelser og bland dem i en skål

Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen. 
Krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten.

Skær peberfrugterne i passende størrelse så de ikke umiddelbart falder gennem grillristen.

Pensl laksestykkerne og peberfrugterne med lidt olie Krydr med salt og peber og grill dem. 
Laksebøfferne skal have omkring 5 min. på hver side.  
Start med at grille skinsiden. Når bøfferne vendes kan skinnet pilles fra og kasseres.
Server laksebøfferne med de grillede peberfrugter.
Tilbehør:
Stærk sennep udrørt i Creme Fraiche til laks og peberfrugt. Og ellers groft brød, flutes eller ristet brød samt salaten