Tilberedning:
|
3-4 personer som forret . Ellers 2
personer |
Check laksebøfferne for ben og fjern skæl.
Skylles og duppes med køkkenrulle.
|
Rengør peberfrugterne og delene til salaten. |
Skær dele til salaten i passende størrelser og
bland dem i en skål |
Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen. |
Krydr med salt og peber og hæld dressingen over
salaten. |
Skær peberfrugterne i passende størrelse så
de ikke umiddelbart falder gennem grillristen. |
Pensl laksestykkerne og peberfrugterne med lidt
olie Krydr med salt og peber og grill dem. |
Laksebøfferne skal have omkring 5 min. på hver
side. |
Start med at grille skinsiden. Når bøfferne
vendes kan skinnet pilles fra og kasseres. |
Server laksebøfferne med de grillede
peberfrugter. |
Tilbehør: |
Stærk sennep udrørt i Creme Fraiche til laks
og peberfrugt. Og ellers groft brød, flutes eller ristet brød samt
salaten |
|