Sprængte poussiner
   
Ingredienser:
4 poussiner
Saltlage:
1,5 l vand
120 g salt
2 spsk. sukker
Krydderurtebuket af:
1 laurbærblad, timian, persille og porre. 
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
Peberkorn
Tilbehør:
Friskkogte grønsager
Sauce:
Peberrodssauce (Grundsauce med masser revet peberrod) 
Desværre ikke noget billede
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Opløs salt og sukker i vandet og læg poussinerne i saltlagen i 1 døgn.
Læg de aftørrede fugle i en gryde med vand, tilsæt krydderurtebuketten, peberkorn og de rensede urter.
Kog poussinerne i 30 min. Tag dem op og anret på en tallerken;
I mellemtiden tilberedes saucen 
Tilbehør:
Nye kartofler og friskkogte grøntsager, f.eks. gulerod, porre og selleri. Grønsagerne koges separat til de er aldente.