Koteletter og rosenkål 
   
Ingredienser:
4 pæne koteletter,
1 spsk. olie,
11/2 spsk. fedtstof
salt, peber,
1 spsk. citronsaft,
1/4 tsk. smuldret estragon,
2 1/2 dl svinebouillon,
400 gr rosenkål,
1-2 spsk. Dijon sennep,
2 1/2 dl fløde 9 %,
2 spsk. hvedemel,
1 snittet bdt. forårsløg
1/2 dl hakket persille
Tilberedning:                                                 
4 personer
Dup koteletterne tørre og steg dem let på begge sider i fedtstoffet, uden at de tager for meget farve.
Krydr med salt og peber.
Læg dem derpå i en sauterpande/wok. Tilsæt citronsaft og estragon og hæld bouillonen ved. 
Skær rodenden af rosenkålene og fjern de yderste grove blade.
 Læg rosenkål rundt om kødet og lad det hele småkoge i 10 min. Tilsæt senneppen og rør forsigtigt.
Ryst fløde og mel sammen og rør blandingen i gryden. Smag til med salt og peber. 
Vend derpå forårsløg i og lad dem snurre med i et par minutter under låg. Drys til slut med persille og server.
Tilbehør:
Brød