Hurtig oksekødssuppe 
   
Ingredienser:
1 mør oksebøf, ca. 200 gr.
4 kartofler,
1/4-1/2 rodselleri
2 gulerødder
2 pastinakker
1/4 hvidkålshoved,
1 løg
2 spsk. olivenolie,
ca. 11/2 l oksebouillon,
salt, peber.
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Skær kødet i 3 mm tykke strimler på tværs.
Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i terninger.
Snit hvidkålen ganske fint og pil Iøget og hak det fint.
Steg så Iøget i olien i en bredbundet gryde, uden at det tager farve.
Tilsæt selleri. gulerødder og pastinakker samt kødet og lad det stege med i et par minutter, uden at det tager farve.
Hæld bouillionen på og bring det hele i kog.  
Tilsæt til slut hvidkålen og kartoflerne og lad suppen småkoge under låg i ca. 10 min. eller til alt er mørt.
Smag til med salt og peber
Tilbehør:
Flutes