Hønsekødssalat 
   
Ingredienser:
100 gr kogt hønsekød
100 gr champignon

4 skiver ananas fra dåse

100 gr grønne friske asparges

8 skiver ristet sliced bacon
salatblade
4 stk Toastbrød

karse

Dressing
150 gr græsk yoghurt
2 spsk. ananassaft fra dåse
1 1/2 tsk estragoneddike
1 1/2 tsk. engelsk sauce
karry
salt & peber
Tilberedning:                                                 
4 personer

Skær det kogte hønsekød ud i tern. Skær champinonerne ud i skiver og rist dem på en tør varm pande. Lad dem afkøle.

Skær de grønne asparges i fine stykker.

Bland yoghurt, ananassaft, estragon eddike og engelsk sauce sammen. Smag dressingen til med karry, salt og peber.
Vend herefter champignon, aspargesstykkerne sammen med dressingen. Til sidst blandes hønsekødet i.
Ved serveringen anrettes salatblade på tallerkenen sammen med en ananasskive. Hønsekødssalaten anrettes ovenpå . Pyntes med et par stykker grønne asparges, 2 skiver ristet bacon samt lidt  karse.
Tilbehør:
2 stk. halve ristede toastbrød pr kuvert.