Tilberedning:
|
2 personer |
Læg de rengjorte kyllingestykker i en
gryde, hæld koldt vand i så det dækker. Kog op og fjern skummet.
Tilsæt grøntsager og krydderier til kogevandet og lad suppen simre med
låg til kødet er helt mørt. 20-30 min. |
Lad den køle af i lagen,
gerne til næste dag. |
Pil kødet af de
afkølede kyllingestykker og kasser ben og skind. Skær kødet i tynde
skiver. |
Si suppen og varm 3/4 l af den
op. |
Tilsæt de fintsnittede
smagsgivere citrongræs blade, chili, hvidløg og tilsæt fishsauce. |
Læg låg på og lad suppen
simre 20 minutters tid. Ønskes suppen kraftigere kan den koge
yderligere uden låg til ønsket konsistens. |
Tilsæt snittede
champignon, forårsløg og kyllingekød. |
Varm igennem nogle minutter og
smag til med lime/citronsaft, fishsauce og evt. salt. |
Tilbehør: |
Lunt flutes |
|