Rejecocktail med tomatiseret dressing (2)
Ingredienser:
1 bundt grønne asparges
200 gr pæne pillede rejer
2 Advocado 
8 Cherry tomater
1 citronskive pr. glas
1 grønlandsk reje i skal pr. glas
dild
Kaviar
Dressing
200 gr Thousand Island 
1spsk. Tomatpure
2 1/2 dl Creme fraiche, fedtfattig
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Thousand Island dressing røres op med tomatpure og Creme fraiche til passende smag og konsistens.
Knæk det nederste af aspargesene og flæk advocadoerne  og fjern kernen og skal. Hak asparges og advocado groft. Gem 2 hele asparges pr glas til pynt. Brug høje gerne lidt brede glas. Først lægges lidt advocado og derefter asparges. 2 asparges sættes ned langs glassets side med toppen opad. Herpå lægges de optøende afdryppede rejer, hvis du da ikke bruger friskkogte pillede fjordrejer. 
Herpå lægges lidt dressing. 
Det hele pyntes alt efter pladsen på toppen med 2 kvarte cherrytomater, 1 halt flækket citronskive, 1/2 spsk. kaviar, 1 dildkvist samt en grønlandsk reje.   
Tilbehør:  
Lunet  flutes. Og et glas tør hvidvin eller 2