|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Thousand Island dressing røres op med
tomatpure og Creme fraiche til passende smag og konsistens.
|
Knæk det nederste af aspargesene og flæk
advocadoerne og fjern kernen og skal. Hak asparges og advocado
groft. Gem 2 hele asparges pr glas til pynt. Brug høje gerne lidt brede
glas. Først lægges lidt advocado og derefter asparges. 2 asparges sættes
ned langs glassets side med toppen opad. Herpå lægges de optøende afdryppede
rejer, hvis du da ikke bruger friskkogte pillede fjordrejer.
|
Herpå lægges lidt dressing.
|
Det hele pyntes alt efter pladsen på toppen med 2 kvarte cherrytomater, 1
halt flækket citronskive, 1/2 spsk. kaviar, 1 dildkvist samt en grønlandsk
reje.
|
Tilbehør:
|
Lunet flutes. Og et glas tør hvidvin
eller 2
|