Fiskefrikadeller med grøntsagsmos
   
Ingredienser:
3-400 gr torskefiletter 
Fedtstof
1 æg 
Mel
Salt og peber
1 løg
Skummetmælk
Persille 
Kartofler
Gulerødder
Knoldselleri.
Remoulade
Tilberedning:                                                 
2 personer

Grøntsagsmosen fremstille af 1/3 del kartofler, 1/3 del gulerødder samt 1/3 knoldselleri. 

Grøntsagerne skrælles og ordnes og koges møre uden salt. 
Moses sammen og smages til med salt og peber. 
Fiskefrikadeller. 
Farsen hakkes fint.. Kommes i en skål. Der tilsættes en 1/4 mel, 1 æg, 1 finthakket løg, lidt mælk, salt og peber  samt hakket persille efter smag.
Blandes sammen og står 1/2 time og trækker.  
Steges på panden til de er gyldne og gennemstegte.
Tilbehør:
Grøntsagsmos, smeltet smør samt remoulade