Ballerupgryde
Skal stå i et døgns tid før genopvarmning/servering. 
Ingredienser:
1 svinemørbrad
Fedtstof til stegning
1 peberfrugt i små tern.
1 løg i små tern
¼ l suppe af oksekødbouillon-terning
1/4 l piskefløde
1 fed finthakket hvidløg
1 1/2 spsk. karry
2 spsk. paprika
70 g dobbelt-koncentreret tomatpuré
lidt salt
Tilberedning:                                                 
2 personer

Svinemørbraden renses og skæres i tynde skiver.

Skiverne krydres med lidt peber og brunes på en pande. 
Mørbradstykkerne lægges i en gryde.
Peberfrugt, løg og hvidløg svitses i resten af fedtstoffet på panden.
Karry og paprika svitses med til sidst.
Hældes i gryden.
Panden koges af med suppen. 
Tilsæt piskefløde og tomatpure.
Kødet simrer i saucen i ca. 30 minutter. 
 
Tilbehør:
Pommes frittes og blandet salat.