Oksekødswok med valnødder
   
Ingredienser:
1 kg mørt oksekød i tynde strimler.
Olie.
75 gr grofthakkede valnødder.
1 rød peberfrugt,
1/2 tsk. majsstivelse.
Marinade:
1/2 dl kinesisk soja,
1/2 dl østerssauce,
3 spsk. tør sherry,
2 tsk. revet ingefær,
2-3 pressede fed hvidIøg,
2-3 hakkede forårsløg,
et lille stykke hakket chili
Tilberedning:                                                 
4 personer

Læg oksekødsstrimlerne i den sammenrørte marinade i minimum to timer.

Tag herefter kødet op og gem marinaden.
Varm lidt olie i en wok og svits nødderne let heri.
Tilsæt strimlet peberfrugt og steg blandingen i et par minutter, inden den tages op. 
Kom lidt mere olie i wokken og svits kødstrimlerne heri i mindre portioner. 
Tag kødet op. 
Rør nu majsstivelse i marinaden og hæld blandingen i wokken sammen med kød, nødder og peberfrugt.
Varm det hele igennem, Smag til og server med det valgte tilbehør.
Tilbehør:
Kogt pasta, kogte risnudler eller kogte ris.