Kyllingelår med honning og rosmarin
   
Ingredienser:
6-8 hele kyllingeover- og underlår,
4-6 stilke frisk eller 2-3 tsk. stødt rosmarin,
2-3 spsk. lun honning,
salt, peber,
3-4 dl tør hvidvin.
Salat: 
1 stor eller 2 små squash i terninger,
2-3 spsk. olie,
1-2 hakkede fed hvidløg,
groftkvænet peber,
1 bakke små cherrytomater.
Tilberedning:                                                 
4 personer

Del evt. lårene i over- og underlår.

Gnid alle dele med rosmarin, honning, salt og peber og lad dem hvile i en times tid i et smurt, ovnfast fad. Stil derpå derpå fadet i en hed ovn ved 230° i et kvarters tid.
Spæd med vin, skru ovnen ned til 190° og lad derefter kyllingestykkerne stege i ca. 45 min.
Spæd evt. med lidt vand undervejs og dæk med folie, hvis de bliver for mørke.
Salat:
Svits squashterningerne i olie sammen med hvidløg.
Krydr med peber, skru ned for varmen og lad blandingen småsimre nogle få min. sammen med de små tomater.
Server retten med de valgte kartofler.
Tilbehør:
Hasselback kartofler eller bagte kartofler.