Revelsben i gryde
   
Ingredienser:
Ca. 1 1/2 kg revelsben af stegestykket skæret i tykke skiver
1 porre
3 spsk. finthakket ingefær
3-4 finthakkede fed hvidløg
1 dl sojasauce
11/2 spsk. rødvinseddike,
1 dl sukker
1/2 dl vand.
1/2 dl tør sherry,
1 dl korianderblade.
Tilberedning:                                                 
4 personer

Skær det yderste fedtlag af hvert stykke revelsben.

Læg kødet i en stor bred gryde sammen med porre skåret i skiver, ingefær og hvidløg.
Rør sojasauce, rødvlnseddike, sukker, vand og sherry grundigt sammen og hæld blandingen over kødet og bring det hele i kog.
Dæmp derefter varmen og lad det snurre under lag i ca. 30 min. ved svag varme.
Vend kødstykkerne nu og da. Fjern låget efter de 30 min, øg varmen og lad det koge i yderligere ca. 10 min. til væsken er kogt lidt ind.
Smag til med sojasauce. drys korianderblade over og server.
Tilbehør:
Ris blandet med hakket persille