Kokkens livret
   
Ingredienser:
10-12 skiver stribet flæsk
2 løg  
2 gulerødder
1/2 selleri
2 tsk. karry  
2 – 3 dl vand  
salt, peber  
40 gr fedtstof til stegning
4 – 5 flåede tomater 
Tilberedning:                                                 
4 personer

Flæskeskiverne brunes på begge sider i den varme gryde, hvorpå de tages op og lidt af fedtet hældes fra.

Karryen drysses i resten af fedtet, så tilsættes smørret og de snittede grønsager svitses heri. Flæsket lægges igen i gryden. 
Vandet hældes ved og der krydres med salt og peber. Retten småsteger under låg ca 1 time. De flåede tomater skæres i kvarter og kommes ved, hvorefter retten snurrer endnu 10 – 15 min og smages til inden serveringen.
Tilbehør:
Måske et par skiver godt brød.