Dessertwok    
     
Ingredienser:
1/2 dl kokosmel
2 bananer
2 kiwi
10-12 Physalis
1 ds Mango i skiver
1 ds Papaya i skiver
50 gr fedtstof
1/2 dl sukker
1/2 dl rum eller citronsaft
  
 
Tilberedning:                             
8 personer
Lad kokosen riste i wokken til den er pænt gylden. Tages op og lægges på en tallerken.
Skræl og skær bananerne og kiwi i skiver. Fjern den papirstynde skal på Physalis der halveres.
Lad saften løbe af frugterne i dåserne og skær dem i mindre stykker
Varm fedtstoffet uden at det tager farve. ´Brug en wok eller dyb pande. Rør sukkeret i. Læg alle frugterne i wokken og lad dem svitse under forsigtig omrøring i ca. 3 minutter. Hæld citronsaft eller rum over. Læg frugterne i portionsglas og server med vanillieis drysset med den ristede kokosmel.
Lækkert
Tilbehør:
Chokoladerør