Andebryst med baconsauce, rabarberkompot og spidskål samt brunede kartofler
   
Ingredienser:
1 stk. andebryst (300 gr). pr. person. 
Baconsauce
Rabarberkompot
Spidskål
Brunede kartofler
Tilberedning:                                                 
4 personer

Andebrysterne renses og skindsiden ridses ned til kødet i smalle strimler. Gnides med salt og peber. 

Andebrysterne steges i lidt fedtstof på en pande. Første 12 minutter på skinsiden og derefter 8 minutter på kødsiden.
Temperaturen tilpasses så kødet/skindet ikke bliver brændt, men pænt stegt. 
Andebrysterne tages af og pakkes ind . Skal hvile 10 minutter inde de udskæres i passende stykker. 
Tilbehør:
Brunede kartofler. Spidskål. Baconsauce. Rabarberkompot
Se og udskriv samlet liste på tilbehør. De brunede kartofler klarer du selv.