Kyllingepate med hvidløg
Kan laves uden hvidløg, men....
     
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1 løg
1- 2 fed hvidløg
100 g fedtstof
2 tskf. salt, sort peber
2 æg,
200 g frossen kyllingelever
l glas champignoner, ca. 150-200 g.
Lidt estragon eller merian
Fedtstof til formen.
Desværre ikke noget billede 
 
Tilberedning:                                              
10-12 personer, sammen med andre retter.
Det hakkede kød røres op med det revne løg, og fintdelt hvidløg.
Kyllingeleveren skæres, optøet, i småstykker og svitses på en pande i lidt fedtstof og blandes i farsen med æggene, salt, peber og det smeltede lidt afsvalede fedtstof samt evt.. lidt krydderurter som estragon eller merian. 
Smør en aflang form, ca. 11/2 liter, og kommer farsen heri.
Pres den godt på plads og tryk de afdryppede hele champignoner fra glas ned i. Pateen bager i vandbad i bradepande på nederste rille ved 200° i ca. 1 time. 
Tages ud og afsvaler, vendes ud af formen. Serveres skiveskåret. Kan fryses 
Tilbehør:
Serveres med salat, og evt. de små franske agurker - cornichoner