|
Tilberedning: |
10-12 personer, sammen med
andre retter.
|
Det hakkede kød røres op med det revne løg, og
fintdelt hvidløg.
|
Kyllingeleveren skæres, optøet, i småstykker og
svitses på en pande i lidt fedtstof og blandes i farsen med æggene, salt,
peber og det smeltede lidt afsvalede fedtstof samt evt.. lidt krydderurter som
estragon eller merian.
|
Smør en aflang form, ca. 11/2 liter, og kommer
farsen heri.
|
Pres den godt på plads og tryk de afdryppede hele
champignoner fra glas ned i. Pateen bager i vandbad i bradepande på nederste
rille ved 200° i ca. 1 time.
|
Tages ud og afsvaler, vendes ud af formen. Serveres
skiveskåret. Kan fryses
|
Tilbehør:
|
Serveres med salat, og evt. de
små franske agurker - cornichoner
|
|