Forårsruller, hjemmelavede
En dejlig let ret der kan anvendes til frokost, forret eller bare til at stikke ind imellem.
     
Ingredienser:
200 gr magert hakket svinekød
1 løg
1/2 tsk Sambal Orlek
1 spsk sød Sojasauce
100 gr porrer
100 gr bønnespirer
200 gr hvidkål
Evt. 1 fed hvidløg eller 1/2 tsk. hvidløgspulver
3 tsk kødextraktpulver eller 3 boullionterninger
 
Tilberedning:                                            
2-20 personer
Kødet brunes i en wok eller stor pande i 10 -15 min. Tilsæt skivede løg, og brun til de er gyldne. Tilsæt Sambal Orlek og Sojasauce og brun det let.
Skær alle grønsagerne i små stykker og bland dem med kødextraktpulver eller de smuldrede terninger og salt og kom det på panden. Lyn-steg til det er varmt. Lad det køle af i køleskabet til det er koldt.
Dej:
Tyj Spring Roll Pastry der kan købes i mange specialforretninger i forskellige størrelser eller Fillo Dej der kan købes i mange supermarkeder. Selv anvender jeg Tyj Spring Roll Pastry.
Dejen tø´s op efter pakkens anvisninger og alt efter den ønskede størrelse på den færdige forårsrulle anvendes 1 eller 2 spsk. fyld pr. stk. Kødfyldet anbringes i det ene hjørne og dejen rulles rundt om efter pakkens anvisninger.  
De færdig forårsruller pakkes ned adskilt fra hinanden med madpapir og anbringes i fryseren til de skal bruges.
Tø´s let op og steges på pande eller i frituregryde med lidt olie.
 
Kan med fordel fremstilles i større portioner når man først har prøvet det nogle gange. Andre grønsager kan, efter ønske, tilsættes. 
Tilbehør:
Kikkoman Sojasauce og Amoy Sweet Chilli Sauce