|
Tilberedning: |
2-20 personer
|
Kødet brunes i en wok eller stor pande i 10 -15
min. Tilsæt skivede løg, og brun til de er gyldne. Tilsæt Sambal Orlek og Sojasauce og brun det let.
|
Skær alle grønsagerne i små stykker og bland dem
med kødextraktpulver eller de smuldrede terninger og salt og kom det på
panden. Lyn-steg til det er varmt. Lad det køle af i køleskabet til det er
koldt.
|
Dej: |
Tyj Spring Roll Pastry der kan købes i mange specialforretninger i forskellige
størrelser eller Fillo Dej der kan købes i mange supermarkeder. Selv
anvender jeg Tyj Spring Roll Pastry. |
Dejen tø´s op efter pakkens anvisninger og alt
efter den ønskede størrelse på den færdige forårsrulle anvendes 1 eller 2
spsk. fyld pr. stk. Kødfyldet anbringes i det ene hjørne og dejen rulles rundt
om efter pakkens anvisninger.
|
De færdig forårsruller pakkes ned adskilt fra
hinanden med madpapir og anbringes i fryseren til de skal bruges.
|
Tø´s let op og steges på pande eller i
frituregryde med lidt olie.
|
|
Kan med fordel fremstilles i større portioner når
man først har prøvet det nogle gange. Andre grønsager kan, efter ønske,
tilsættes.
|
Tilbehør:
|
Kikkoman Sojasauce og Amoy
Sweet Chilli Sauce
|
|