Marcipan-roulade
Er ikke så slankende, men smager godt., men det er jul
     
Ingredienser:
500 gr. marcipan  (1pk)
2 spsk. sirup
150 -200 gr. nougat (1 pk.)
100 gr. overtrækschokolade
50 gr. hasselnødder
 
Tilberedning:                                               
2-12  personer
Rør marcipanen sammen med siruppen og rul den tyndt ud mellem 2 stk. bagepapir. Form marcipanen rimelig firkantet for ikke at få for meget fedende afskær.
Nougaten smeltes i vandbad og smøres ud over marcipanen. Når den er afkølet til passende temperatur rulles det hele tæt sammen.
Afkøl evt. indpakket i køleskabet.  Smelt chokoladen i vandbad medens hasselnødderne hakkes i passende stykker og ristet på panden.
Smør den smeltede chokolade ud over rouladen der straks overdrysses med nødderne.  Afkøles.
Hvis du kan holde fingre fra den, kan den holde sig længe, men lav evt. 2 stk. samtidig.