Jordbærkage
     
Ingredienser:
150 g mandler med skal
2 æggehvider
150 g sukker
Fyld:
100 g finthakket mørk chokolade
200 gr. jordbær
Pynt:
200 gr. jordbær
Desværre ikke noget billede  
 
Tilberedning:                                               
?  personer
Aftegn to cirkler på 20 cm på bagepapir ved hjælp af en tallerken og lidt mel..
Pisk æggehviderne næsten stive, og tilsæt halvdelen af sukkeret. Pisk videre, til hviderne er helt stive. Blend mandlerne fint med resten af sukkeret, og vend dem forsigtigt i hviderne.
 Fordel dejen i cirklerne på bagepapiret, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 30 minutter, til de er lyse og faste, uden at være tørre.
Afkøl helt, og fjern bagepapiret forsigtigt.
Pisk fløden, tag 1/3 fra, og vend den hakkede chokolade i resten.
Fordel chokoladeskummet og skivede bær mellem bundene.
Bred resten af flødeskummet over, og pynt med resten af jordbærrene.
PS Er vist ikke særlig slankende , men hva´.