Bornholmsk Sildelagkage Traditionel.
   
Ingredienser:
8 spegesild, Hjemmelavede ( skal trække i mindst 3 døgn)
3 store løg i tern.
1 glas gulerødder i tern.
1 ps. rejer.
1 glas rødbeder i tern.
1 glas asier i tern.
7 -8 æg i både.
4 pæne faste bryst...æh tomater i både.
karse.
1 1/2 -2 ps kalorielet mayonnaise. 
1/2 liter cremefraiche, den fede
Tilberedning:                                                 
12-18 personer
Når silden har trukket færdigt skæres den i små stykker. Har du ikke hjemmelavede spegesild kan købte godt bruges. 
Lægges til afdrypning i en sigte sammen med løgene.
Gulerødder, rødbeder og asier lægges ligeledes til afdrypning i en sigte.
Ingredienserne lægges lagvis på et fad.
Mayonnaise og cremefraiche røres sammen til en masse der lægges henover og pyntes med æg, tomat, rejer og karse. Husk også at dække siderne.
Må ikke stå for længe inden den serveres, da der vi trække væde ud.
Så bliver det en fladkage i stedet for en lagkage. Velbekomme.
  
NB Måske skal der, i disse Anna Larsen tider eksperimenteres lidt med Fromage ??? i stedet for Mayonnaise og cremefraiche.
Tilbehør:
Rugbrød, fedt og smør .