Tilberedning:
|
12-18 personer |
Når silden har trukket
færdigt skæres den i små stykker. Har du ikke hjemmelavede spegesild
kan købte godt bruges. |
Lægges til afdrypning i en
sigte sammen med løgene. |
Gulerødder, rødbeder og
asier lægges ligeledes til afdrypning i en sigte. |
Ingredienserne lægges lagvis
på et fad. |
Mayonnaise og cremefraiche
røres sammen til en masse der lægges henover og pyntes med æg, tomat,
rejer og karse. Husk også at dække siderne. |
Må ikke stå for længe inden
den serveres, da der vi trække væde ud. |
Så bliver det en fladkage i
stedet for en lagkage. Velbekomme. |
|
NB Måske skal der, i
disse Anna Larsen tider eksperimenteres lidt med Fromage ??? i stedet
for Mayonnaise og cremefraiche. |
Tilbehør: |
Rugbrød, fedt og smør . |
|