Morgen-pande 
        
Ingredienser:
Æg
Bacon
Pølser
Tomater, helst Cherry  eller større tomater delt.
Champinon 
      
Tilberedning:                                            
2-4 personer
En stor pande varmes godt op og pølserne ristes hurtigt. Lægges fra. Champignonerne deles evt. og steges i lidt olie. Kryd´r undervejs med salt og peber.. Lægges fra.
Bacon og tomater ristes på panden. Lægges fra. Blandes med championer og pølser Overskydende fedt hældes fra og det er nu brødet skal på brødristeren.
Bacon osv. fordeles rundt på panden og der slås forsigtigt 2-4 æg  ud på panden i hvert sit hjørne. Æggehviden vil selvfølgelig løbe ud og rundt og blande sig med  baconen osv. . Skru ned for varmen og steg æggene til den konsistens du kan lide.. Er der brugt nok fedtstof eller en non-stick pande kan æggekagen hældes ud på et stort fad og der er serveret.. Husk brødet og en stor kniv til at slice æggekagen med i passende stykker der kan være på din tallerken.  
God appetit !
Tilbehør:
Toast,  HP-sauce, engelsk sauce, tomatketchup