|
Tilberedning: |
2-4 personer |
En stor pande varmes godt
op og pølserne ristes hurtigt. Lægges fra. Champignonerne deles evt. og
steges i lidt olie. Kryd´r undervejs med salt og peber.. Lægges fra. |
Bacon og tomater ristes på
panden. Lægges fra. Blandes med championer og pølser Overskydende fedt
hældes fra og det er nu brødet skal på brødristeren. |
Bacon osv. fordeles rundt
på panden og der slås forsigtigt 2-4 æg ud på panden i hvert
sit hjørne. Æggehviden vil selvfølgelig løbe ud og rundt og blande
sig med baconen osv. . Skru ned for varmen og steg æggene til
den konsistens du kan lide.. Er der brugt nok fedtstof eller en
non-stick pande kan æggekagen hældes ud på et stort fad og der er
serveret.. Husk brødet og en stor kniv til at slice æggekagen med i
passende stykker der kan være på din tallerken. |
God appetit ! |
|
Tilbehør: |
Toast, HP-sauce, engelsk sauce, tomatketchup |
|