Tilberedning:
|
2 personer |
De skrællede kartofler
skæret i skiver koges
uden salt.. Vand hældes fra og de moses grundigt så klumper undgås.
Der tilsættes lidt fedtstof og 1-2 rå æg. Omrøres godt. Smages til
med salt og peber. |
Lav 2 store hakkebøffer med rimelig
tykkelse. Steg dem ved god varme til de er næsten færdige. Rosa
Stegt. krydres med salt og peber. |
Har du et par træspækbrædder (Planke) bruges disse, ellers kan
bagepapir på en bagerist godt anvendes. |
Placer de stegte bøffer midt
på. Sprøjt kartoffelmosen i en tyk ring rundt om bøfferne så det
danner en stor skål. Ved siden af bøffer og lidt op. |
Stil plankerne eller stanniolen
med bøfferne på midt i en forvarmet ovn der er indstillet på grill og lad
bøfferne stå til kartoffelmosen er gylden og sprød. |
Put evt. sovsen i
"skålen" som bøffen/mosen danner og server straks. Ellers
bruges en rigtig saucekande. |
|
|
Tilbehør: |
Grillet tomat eller stegte
løg/bønner ( Fra koteletter i wok) eller andet efter behag. |
|