Schnitzel med "tysker"løg.
     
Ingredienser:
1 skinkeschnitzel
1 brev pebersauce fra Knorr
2 løg
1 lille portion pomfritter
 
Tilberedning:                                              
1 person (Far alene hjemme)
Pomfritter 
Som jeg laver dem. Sprøde og lækre
Olie varmes i en gryde til kogetemperatur. Det syder om en tændstik. I med netter med de rå halvoptøede pomfritter.
Lad dem stå op passe sig selv indtil !!. De skal være gyldne udenpå og stegte og bløde indeni.
Tages op. og hviler medens olien koger op.. Ned med fritterne igen. Når lige de har den rigtige farve op sprødhed udenpå tages de op. Drypper lidt af og over i en skål.
Her drysses med salt og fritterne vendes. Så kommer der nemlig salt på dem alle sammen. 
Tyskerløg
Løgene snittes meget ensartet, og lægges på en pande med lidt fedtstof. Løgene svitses medens der hele tiden røres rundt og vendes ved mellemvarme. 
Og der vendes. Det er vigtigt at al løgstykkerne bliver svitset ensartet. 
Bliv ved til løgene kommer over der hvor du normalt ville tage dem af som bløde løg. Lige pludselig skifter løgene karakter og duften skifter. Og så er det af og over i en skål. 3-4 sekunder efter er det for sent og de er sorte og uspiselige. Nu er der fedtfattige, sprøde og lækre.    
Så er det jo bare at stege schnitzelen , og varme saucen efter anvisning. 
Med lidt øvelse er det hele færdigt samtidig og på "15 minutter".
Tilbehør:
Et godt glas øl eller to