|
Tilberedning: |
1 person (Far alene hjemme)
|
Pomfritter
|
Som jeg laver dem. Sprøde og lækre
|
Olie varmes i en gryde til kogetemperatur. Det
syder om en tændstik. I med netter med de rå halvoptøede pomfritter.
|
Lad dem stå op passe sig selv indtil !!. De
skal være gyldne udenpå og stegte og bløde indeni.
|
Tages op. og hviler medens olien koger op..
Ned med fritterne igen. Når lige de har den rigtige farve op sprødhed
udenpå tages de op. Drypper lidt af og over i en skål.
|
Her drysses med salt og fritterne vendes. Så kommer
der nemlig salt på dem alle sammen.
|
Tyskerløg
|
Løgene snittes meget ensartet, og lægges på en
pande med lidt fedtstof. Løgene svitses medens der hele tiden røres rundt og
vendes ved mellemvarme.
|
Og der vendes. Det er vigtigt at al løgstykkerne
bliver svitset ensartet.
|
Bliv ved til løgene kommer over der hvor du normalt
ville tage dem af som bløde løg. Lige pludselig skifter løgene karakter og
duften skifter. Og så er det af og over i en skål. 3-4 sekunder efter er det
for sent og de er sorte og uspiselige. Nu er der fedtfattige, sprøde og
lækre.
|
|
Så er det jo bare at stege schnitzelen , og varme
saucen efter anvisning.
|
Med lidt øvelse er det hele færdigt samtidig og
på "15 minutter".
|
Tilbehør:
|
Et godt glas øl eller to
|
|
|