|
Tilberedning: |
1 person (Far alene hjemme) |
Frosne ting tages frem og optøs, så de er klar når du har tid. Den
frosne persille skal hakkes i frossen tilstand, og resten tilbage i fryseren.
Evt. champinoner renses og skæres i passende skiver. |
Frem med den store pande. Bacon ristes og tages af. Lægges på
fedtsugende papir. Fedtet hældes fra panden. Altså stegepanden.
|
Lidt fedtstof på stegepanden . På med Røsti-kartofterne, de skal have ca. 15 min.
i alt. Mørbraden skæres i 4-5 passende skiver der trykkes flade. Peber på. Op
på panden med dem, i et andet
hjørne. Til sidst kommes champignonerne på. Når mørbraden er
"lukket" på begge sider krydres med salt. Det hele passes og plejes.
|
I mellemtiden røres Knorr - saucen ud og sammen i en lille gryde.
|
Når tingene på panden ser lækkert ud , tages det af, afdrypper på
fedtsugende papir og anrettes derefter på en tallerken . Husk persilledrys henover og at rydde op inden Lillemor kommer hjem.
|
Tilbehør:
|
Et enkelt glas vin. Lillemor er vel alligevel ude og
fulde sig med veninderne og hvorfor skal du så snydes.
|
OG HUSK SÅ LIGE: Dette er en sund kogebog, så du kan godt
tilberede saucen med Becel og med halv portion.!!!!
|
|