Mørbrad med bacon
     
Ingredienser:
1/4-1/2 mørbrad..
1/4 pakke skivet bacon fra fryseren
2 - 3 stk. Røsti-kartofler
Passende antal  champinoner efter din smag 
1 ps. Knorr paprikasauce, evt. lidt ekstra paprika.
1 pæn dusk friskhakket persille, evt. fra fryseren. 
 
Tilberedning:                                             
1 person (Far alene hjemme)
Frosne ting tages frem og optøs, så de er klar når du har tid. Den frosne persille skal hakkes i frossen tilstand, og resten tilbage i fryseren. Evt. champinoner renses og skæres i passende skiver.
Frem med den store pande.  Bacon ristes og tages af. Lægges på fedtsugende papir. Fedtet hældes fra panden. Altså stegepanden. 
Lidt fedtstof på stegepanden . På med Røsti-kartofterne, de skal have ca. 15 min. i alt. Mørbraden skæres i 4-5 passende skiver der trykkes flade. Peber på. Op på panden med dem, i et andet hjørne. Til sidst kommes champignonerne på. Når mørbraden er "lukket" på begge sider krydres med salt. Det hele passes og plejes.
I mellemtiden røres Knorr - saucen ud og sammen i en lille gryde. 
Når tingene på panden ser lækkert ud , tages det af, afdrypper på fedtsugende papir og anrettes derefter på en tallerken . Husk persilledrys henover og at rydde op inden Lillemor kommer hjem.
Tilbehør:
Et enkelt glas vin. Lillemor er vel alligevel ude og fulde sig med veninderne og hvorfor skal du så snydes. 
OG HUSK SÅ LIGE: Dette er en sund kogebog, så du kan godt tilberede saucen med Becel og med halv portion.!!!!