Marineret grillet lammeskank
Kræver en kuglegrill
     
Ingredienser:
2 stk lammeskank
2 spsk olivenolie
3 spsk Sød chilli dipping       sauce
1 1/2 spsk soya sauce
Frisk kværnet peber
1 stænk Worchester sauce
 
Tilberedning:                                                2 personer
Skankene lægges i en plastboks eller lign. med låg . Skankene overhældes med de sammenrørte tilsmagt med Worchester sausen.  Boksen lukkes og kødet marineres i flere timer evt. natten over. Vendes med jævne mellemrum. 
--
Forbered grille og lad den blive varm. Sørg for at der er  briketter nok på til at den kan være varm i over en time.
Skankene lægges på  2 lag aluminiumsfolie smurt med lidt olie. Den overskydende marinade fordeles på de 2 skanke inden folien pakkes løst omkring. 
Skankene "grilles" 45-75 min. indtil de er møre. Prøv at stikke i dem. Saften skal være klar .Alt efter sukkerindholdet i dressingen kan skindet have forskelligt udseende.
Tilbehør:
Evt. flødestegte kartofler, og grøn salet