|
Tilberedning:
2 personer |
Skankene lægges i en plastboks eller lign. med låg . Skankene
overhældes med de sammenrørte tilsmagt med Worchester sausen.
Boksen lukkes og kødet marineres i flere timer evt. natten over. Vendes
med jævne mellemrum.
|
--
|
Forbered grille og lad den blive varm. Sørg for at der er briketter
nok på til at den kan være varm i over en time.
|
|
Skankene lægges på 2 lag aluminiumsfolie smurt med lidt olie. Den
overskydende marinade fordeles på de 2 skanke inden folien pakkes løst
omkring.
|
Skankene "grilles" 45-75 min. indtil de er møre. Prøv at stikke
i dem. Saften skal være klar .Alt efter sukkerindholdet i dressingen kan
skindet have forskelligt udseende.
|
|
|
Tilbehør: |
Evt. flødestegte kartofler, og grøn salet
|
|