Rejecocktail med tomatiseret dressing
Ingredienser:
Iceberg salat
Frosne pæne rejer 
Cherry tomater
1 citronskive pr. glas
1 grønlandsk reje pr. glas
dild
Kaviar
Dressing
200 gr Thousand Island 
1spsk. Tomatpure
2 1/2 dl Creme fraiche, fedtfattig
 
 
Tilberedning:                                                       
? personer
Thousand Island dressing røres op med tomatpure og Creme fraiche til passende smag og konsistens.
Skær Iceberg salat i fine strimler og kom dem i bunden af et portionsglas.. Herpå lægges de optøende afdryppede rejer, hvis du da ikke bruger friskkogte pillede fjordrejer. 
Herpå lægges lidt dressing. 
Det hele pyntes med 2 kvarte cherrytomater, 1 citronskive, 1/2 spsk. kaviar, 1 dildkvist samt en grønlandsk reje.   
Tilbehør:  
Lunet  flutes. Og et glas tør hvidvin eller 2