Koteletter i wok 
   
Ingredienser:
4 gode koteletter gerne nakke med smag , dog uden skaft ca.1 cm tykke
10 gr fedtstof
salt og peber
300 gr frosne miniløg
300 gr frosne haricots verts
Sauce:
2 spsk. rødvinseddike
2 spsk. ananassaft
2 1/2 dl bouillon
1 spsk. sød chilisauce
1 ½ spsk. farin
3 tsk. maizenamel
Tilberedning:                                                 
4 personer
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i wokken ved kraftig varme og brun koteletterne.
Krydr med salt og læg dem på en tallerken.
Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 3-4 minutter. Kom bønnerne ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde.
Tag grøntsagerne op og hold dem varmt tildækket. Hæld saucen i wokken og pisk i den til den bliver gennemsigtig.
Saucen kan tilsættes 1/2 tsk. stødt chili, hvis den ønskes stærkere
Læg koteletterne i.
Lad dem stege heri i ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte.
Smag saucen til med salt og peber.
Tilbehør:
Kogte ris, rosiner og ananas