Tilberedning:
|
4 personer |
Pisk alle ingredienserne
til saucen sammen i en skål. |
Dup koteletterne tørre med
køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i wokken
ved kraftig varme og brun koteletterne. |
Krydr med salt og læg dem på
en tallerken. |
Kom løgene på panden og
svits dem til de er tøet op, ca. 3-4 minutter. Kom bønnerne ved og vend
dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. |
Tag grøntsagerne op og hold
dem varmt tildækket. Hæld saucen i wokken og pisk i den til den
bliver gennemsigtig. |
Saucen kan tilsættes 1/2 tsk.
stødt chili, hvis den ønskes stærkere |
Læg koteletterne i. |
Lad dem stege heri i ca. 2
minutter til de er lige netop gennemstegte. |
Smag saucen til med salt og
peber. |
Tilbehør: |
Kogte ris, rosiner og ananas |
|