Fiskefad med selleri og porrer
En rigtig lækker forret 
     
Ingredienser:
8 rødspættefileter
2 porrer
1/4 selleri
1 dl tomatpure
2 1/2 dl piskefløde 
200 g revet ost
Rasp
Becel stegemargarine
 
 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Rødspættefileterne foldes en gang midt over og anbringes taglagt i et smurt ovnfast fad.
Sellerien skrælles og rives groft.
Porrerne rensen og skæres i fine skiver.
Selleri og porrer fordeles over fisken.
Krydr med salt og peber.
Ryst fløden og tomatpureen godt sammen i en meljævner el.lign. og hæld blandingen over fisken.
Bland rasp og reven ost og drys et pænt lag over retten.
Slut af med et tyndt lag Becel
Sæt fadet i en 200 grader forvarmet ovn i 30-40 minutter, til overfladen er smukt gylden.
Tilbehør:  
Kuvertbrød el. flûtes