|
Tilberedning: |
2
personer
|
Optø rejerne. Pil dem, men lad halefinnen blive
siddende. Hold fast i halen og foretag et snit langs midten af ryggen. Den sorte
streng fjernes.
|
Dup rejerne tørre med køkkenrulle og læg dem i en
skål. Drys lidt salt over dem. Det gør rejerne faste. Lad dem stå i ca. 15
min.
|
Læg tomaterne i kogende vand i 1-2 min. Pil dem og
skær dem i skiver.
|
Opvarm lidt olie i en wok. Den skal være varm. Lynsteg
hvidløg og forårsløg i 30 sek. Tilsæt rejerne og steg i 1-2 min eller til
rejerne bliver lyserøde og krøller sammen. Tag dem op. |
Hæld tomaterne i og rør godt Hæld saucen i.
Læg låg på og kog under jævn varme i 2-3 min. Hæld rejerne tilbage i wokken
og varm dem godt igennem. Serveres straks. |
Tilbehør: |
Egentlig ikke noget, men et stykke flutes kan
bruges.
|
|